:: 1978 óta folyamatosan könyveléssel és bérszámfejtéssel foglalkozom.

:: A cégalapítás felé tett elso lépésként 1991-ben egyéni vállalkozóként kezdtem meg önálló munkám. Néhány év alatt a vállalkozás ügyfeleinek száma oly mértékben megmegnőtt, amivel elérhetővé vált irodánk megnyitása.

:: Hamar alkalmazottak segítségét is igénybe vettem az ügyfelek legprofesszionálisabb kiszolgálása érdekében.

:: 1997-ben megalapítottuk a Fokönyv-L Betéti Társaságot. Ekkorra munkatársaink száma elérte a 6 főt, míg ügyfeleink száma a 210-et is meghaladta.

:: 2003 év eleje óta Számolda néven a Korlátolt Felelosségű Társasági formát választva folytajuk könyvelői tevékenységünket. Mindig ügyeltünk arra, hogy munkatársaink a lehető legjobb minőségben és a legteljesebb körben kiszolgálják ügyfeleink igényét.

:: Az idokőzben megváltozott piaci viszonyok és ügyfeleink által muködtetett vállalkozások növekedése miatt - hogy továbbra is a legmagasabb színvonalon nyújthassuk szolgáltatásunkat - racionalizáltuk cégünk folyamataszervezését és jelenleg 5 munkatárssal könyvelünk több mint 150 ügyfél részére.

:: Fontosnak tartjuk, hogy amikor betér hozzánk emberközeli, humánus irodába érkezzen, ahol a pénzügyek rideg világát készséges munkatársaink érthetővé, átláthatóvá teszik az Ön számára.

:: Ügyfeleink, cégük-, vállalkozásuk profitjának növelésén dolgozik, mi pedig azon,

- hogy mindezt segítsünk szabályos pénzügyi keretek között megvalósítani,
- mindig pontos, naprakész nyilvántartás álljon rendelkezésükre,
- teljeskörű adóügyintézéssel vesszük le vállukról a gondokat,

Szolgáltatásainkat mindig a legnagyobb diszkrécióban végezzük.

Mi bízunk Önben, bízzon Ön is bennünk!

Budapest, 2004.

Kiss Kálmánné
ügyvezető
Számolda Kft.

 

Partnereink:
- Online biztosításkötés >>